Schadeherstel van vloeren

Home Forums Adult Bible Study Schadeherstel van vloeren

  • This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #223842 Reply
    elisabethwillila
    Guest

    Een epoxy gietvloer is bestand tegen hoge belastingen en resistent tegen zuren en chemicaliën. Eén laag geeft al een slijtvaste vloer van 2 tot 3 mm dikte. Wanneer u krasjes op uw vloer ziet, betekent dit in de meeste gevallen dat u het vuil ziet dat in de krasjes zit.
    Met over het hele paneel precies die vormen en structuren die bij een goed gegoten vloer horen. Hiermee maak je een teleurgestelde klant over een ontstane schade betrekkelijk snel en makkelijk tot een uiterst tevreden klant. In sommige gevallen kan slechts een deel van de gietvloer worden verwijderd die we dan in zijn geheel opnieuw plaatsen. In andere gevallen is het alleen nodig om de vloer van een geheel nieuwe toplaag te voorzien. Bij meer schade zoals grote scheuren, zullen we de vloer met een reparatiemortel moeten inspuiten. Daarom is het handiger om de oorzaak van deze beschadiging te vinden.
    Krassen, deukjes en doffe plekken zijn uitstekend plaatselijk te herstellen. Hiermee wordt voorkomen dat de gehele vloer overgegoten moet worden. Wij zijn specialist op het gebied van het plaatsen van gietvloeren en het repareren van deze vloeren.
    Overigens bieden wij voor epoxy gietvloer reparatie ook de beste oplossing, bijvoorbeeld als er zich scheurvorming heeft voorgedaan. Als het om een kleine scheur in gietvloer repareren gaat, dan kan een plaatselijke aanpak voldoende zijn. Vervolgens kunnen onze vakmensen zien of onderliggende gietlagen ook scheurvorming tonen. Voor we aan de slag gaan met een scheur in gietvloer repareren moeten we dus een grondige inspectie uitvoeren. We brengen dan alle beschadigingen in kaart en geven u advies over de beste manier om uw gietvloer te renoveren.
    Zo zijn er verschillende gietvloeren voor in woningen, maar we hebben ook opties voor de industrie. Heb je een stappenplan nodig voor het leggen van een epoxy vloer of juist voor het repareren hiervan? Naast onze standaard handleidingen (inclusief video’s), kunnen wij ook een stappenplan op maat maken voor je.

Viewing 1 post (of 1 total)
Reply To: Schadeherstel van vloeren
Your information: